ville_promoville_promo
Palvelut & Hoitola

Asiakkaat

Palveluni muokkaan aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti asiakkaan toiveita kuunnellen ja omaan ammattitaitooni luottaen. Pitkä ja monipuolinen kokemus alalta sekä jatkuva lisäkouluttautuminen auttavat minua tarjoamaan asiakkailleni tarvittavat keinot haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Ammattitaitoon kuuluu myös uskallus sanoa suoraan, jos odotukset ovat epärealistiset tai minulta loppuvat työkalut. Silloin ohjaan sinut eteenpäin toiselle ammattilaiselle.

Mikäli kaipaat itsellesi tuloksellista ihonhoitoa tai rentoutumista, olen täällä sinua varten. Jos tarvitset yrityksellesi kosmetiikkakonsultointia, markkinointiyhteistyötä, konseptisuunnittelua, apua vaikkapa lehdistötiedotteiden & koulutusmateriaalien kirjoittamiseen & oikolukuun, sisällöntuotantoa nettisivuille & verkkokauppaan tai luennoitsijaa & kouluttajaa, ota yhteyttä. Olen täällä sinua varten. Mietitään yhdessä mitä sinä tarvitset ja miten voisin sinua auttaa.

Hoitolatuotteet

Hoitolassani Tehtaankatu 19, Kauneushoitola Eira Estetican tiloissa minulla on käytössäni barcelonalainen ihonhoitosarja, pHformula.

Hoitolahoidot yhdessä oikeiden kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa, vähentävät pintajuonteita & ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä sekä pitävät ikääntymisen merkit poissa pidempään.

Hoitolahinnasto

Hinnat sisältävät alv24%. Alle 24 tuntia ennen varatun ajan alkua peruutetusta tai käyttämättä jätetystä ajasta veloitetaan varatun hoidon hinta.

Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan, jolloin hoito voi olla kiinteyttävä hoito, rauhoittava hoito, kosteuttava hoito tai hyperpigmentaatiota eli maksaläiskiä tasoittava hoito.

Mikroneulaus kasvoille 189€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen mikroneulauksen, naamion ja
tarvittavat loppuvoiteet.
Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta hoitotuotteiden vaikuttavat aineet saadaan imeytymään paremmin. Neulat myös aktivoivat ihon omaa toimintaa ja uudistumista sekä stimuloivat kollageenin tuotantoa. Mikroneulaus on loistava hoito paitsi ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle, myös samealle iholle, pigmenttiläiskistä kärsiville, valon ja auringon vaurioittamalle iholle sekä aknearville.
Milloin mikroneulausta ei suositella?
Jos sinulla on taipumus keloideihin (ihon arpeutumiseen), olet raskaana, sairastat syöpää tai verenvuototautia, diabetesta tai epilepsiaa, kärsit ihotulehduksista, ihon bakteeri- ja virustaudeista, jostain autoimmuunisairaudesta, ihon uusiutumiskyky on häiriintynyt tai olet 6kk sisällä syönyt retinoidikuurin.

Huomioithan, että mikroneulauskäsittelyn jälkeen tulee välttää saunomista, uimista,
hikiliikuntaa, kuumaa kylpyä, alkoholia ja kasvojen koskettelua viikon ajan. Auringonottoa ja solariumia tulee välttää 1kk ajan käsittelystä.

H.Y.D.R.A Glow 99€

Ihoa tehokkaasti kosteuttava hoito, joka jättää ihon  kauniin hehkuvaksi ja täydellisen kostutetuksi.

pHixel G.L.O.W. 119€

Iholle kauniin hehkun ja heleyden tuova nanoneulaushoito.

R.E.L.A.X. ‘n refresh 139€

Tämä hemmotteleva, ihanasti rentouttava kasvohoito tuo iholle elvytystä ja nuoruuden hehkua. Se tarjoaa pinnoitushoidon jälleenrakentavan vaikutuksen ja auttaa ihoa saavuttamaan kiinteämmän, kosteutetumman ja valoaheijastavamman ilmeen, samalla vahvistaen ihoa haastavilta ympäristöolosuhteilta.

Hoidon hierontaosuus on nelivaiheinen, joka koostuu ihoa napakoittavasta lihasstimulaatiohieronnasta, stressaantuneelle iholle sopivasta hermopistehieronnasta, kuumalla pyyhkeellä toteutettavasta niska- hartiahieronnasta sekä sivellinhieronnasta.

Soma Uplifting-kasvohoito 115€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, Soma Uplifting-hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Soma Uplifting-hieronnassa käsitellään napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja painalluksilla kasvot, kaula ja dekoltee sekä hiuspohja. Hieronta lisää lihaskudoksen kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Tuloksena napakka ja heleä iho.

Tarpeen mukainen kasvohoito 98€

Jos et tiedä mitä ihosi tarvitsee, on tämä hoito sinulle täydellinen. Hoito suunnitellaan ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaan. Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineiden imeytyksen, klassisen kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.

Pikainen virkistyshoito 45€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet.

Timanttihionta TAI ultraäänipuhdistus 89€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan TAI ultraäänipuhdistuksen, naamion ja tarvittavat loppuvoiteet. Huom. Hoito ei sisällä kasvohierontaa.

Kasvohoitoihin on mahdollista yhdistää myös lisähoitoja

  • Ripsien kestovärjäys 15 €
  • Kulmien kestovärjäys ja siistiminen 15 €
  • Silmänympäryshoito 15 €

Ripsien kestotaivutus 89€

Kauniin kaartuvat, katseesi avaavat ripset. Omat luonnolliset ripset näyttävät pidemmiltä ja näyttävämmiltä ilman keinotekoisia irto-osia. Taivutuksen kesto 6-8 viikkoa omien ripsien luonnollisesta uusiutumistahdista riippuen.

Meikkaukset 1h alk. 100€

Ehostus arkeen tai juhlaan. Sisältää tarvittaessa irtoripsitupsut.

Meikkiopastus 1,5h 140€

Meikkiopastuksessa käydään läpi oman ehostuksen haasteita ja opetellaan kädestä pitäen miten haasteet ratkaistaan.

Varaa oma aikasi numerosta 050 329 28 20 (mieluiten viestillä).

“Aito ammattilainen lämpimällä sydämellä! Meikit- hoidot- luennot! Kaikki yhdessä tai erikseen. Viiden tähden lähettiläs! Suosittelen 

Asiakas

Uusimmat artikkelit

IMG_1345

Kosmetiikka – kaikki mitä haluat tietää

Tänään sain sen vihdoin käsiini. Uunituoreen esikoisteokseni Kosmetiikka – kaikki mitä haluat tietää. Olen kirjoittanut kirjan oppaaksi niille, joita ihonhoito ja kosmetiikka kiinnostaa mutta jotka eivät ole ihan täysin varmoja siitä mitä ostaa ja mitä käyttää, koska ja miksi. Kirja on siis perusteos, jossa lähdetään liikkeelle ihan siitä mikä iho on. Eli siis perusteista. Sanoinko… Lue lisää

IMG_0527

pH formula Touch therapy-kasvohoidon testaus

Kävin testaamassa pH formulan Touch therapy-hoitoa ja sain myös ihon pinnoituksen samalla reissulla. Tämä sama juttu hieman tiiviimmässä paketissa on ilmestynyt keväällä PINNIssä. Mikään ei tyynnytä myrskyn lailla vellovaa mieltä paremmin kuin toisen ihmisen kosketus. Ei siis ole sattumaa, että erilaiset hieronnat ovat edelleen haluttuja hoitolapalveluita happokäsittelyiden ja laitehoitojen rinnalla. pH formula nostaa omat ihon… Lue lisää

IMG_4438

CBB Filterfluid

Nyt kuulkaas tytöt ja pojat ja muut! Nyt on löytynyt kertakaikkisen upea ja mieletön meikki”voide”. Tiedän, tiedän. On niitä muitakin hyviä tietenkin olemassa, mutta just nyt olen ihan todella innostunut tästä kyseisestä tuotteesta. Se on vähän niinku BB-, CC- tai mikä tahansa muu kirjainvoide, paitsi että se on peittävämpi mutta silti todella kevyt. Sitten se… Lue lisää

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.