ville_promo
Palvelut & Hoitola

Asiakkaat

Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista suuryrityksiin, palvelut kasvohoidoista ja meikkauksista hoitoloiden konseptisuunnitteluun ja luentoihin sekä kuluttajille että yrityksille. Lisäksi teen kosmetiikkakonsultointia ja markkinointiyhteistyötä eri maahantuojien kanssa, sisällöntuotantoa esimerkiksi lehtiin, kotisivuille ja verkkokauppoihin sekä täydennyskoulutuksia kosmetologeille ja kampaajille.

Hoitolatuotteet

Hoitolassani Töölönkatu 19, Kauneushoitola Impressessä minulla on käytössäni amerikkalainen edistyksellinen ihonhoitosarja Exuviance, jonka perustana on patentoitu alfahydroksihappoteknologia (AHA). Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä tehokkaita ihonhoitotuotteita. Ne on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä.

Exuviance-hoidot yhdessä oikeiden kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa, vähentävät pintajuonteita & ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä sekä pitävät ikääntymisen merkit poissa pidempään.

Toinen käytössäni oleva hoitosarja on unkarilainen luonnonkosmetiikkasarja PANDHY’S, joka pohjautuu tieteeseen, tutkimukseen ja luonnon puhtaisiin raaka-aineisiin. Tuotesarjan filosofiaan kuuluu luovuus, kokeilunhalu ja jatkuva kehitys. Tuotevalikoima koostuu innovatiivisesta ihonhoitosarjasta, ihoa hoitavista puhtaista mineraalimeikeistä, patentoidusta depilaatiosokerista sekä monipuolisista hoitolahoidoista.

Hoitolahinnasto

Hinnat sisältävät alv24%. Peruuttamattomasta ja käyttämättä jätetystä ajasta veloitetaan varatun hoidon hinta.

Kasvohoito 80min 109€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän Soma-kasvohieronnan, tehoaineiden imeytyksen, klassisen  kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.

Kasvohoito 60min 98€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineiden imeytyksen, klassisen kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.

Kasvohoito 30min 59€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.

Soma Uplifting-kasvohoito 80min 108€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, Soma Uplifting-hieronnan, klassisen kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Soma Uplifting-hieronnassa käsitellään napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja painalluksilla kasvot, kaula ja dekoltee sekä hiuspohja. Hieronta lisää lihaskudoksen kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Tuloksena napakka ja heleä iho.

Yumi Lashes Ripsien kestotaivutus 89€

Kauniin kaartuvat, katseesi avaavat ripset. Omat luonnolliset ripset näyttävät pidemmiltä ja näyttävämmiltä ilman keinotekoisia irto-osia. Taivutuksen kesto 6-8 viikkoa omien ripsien luonnollisesta uusiutumistahdista riippuen.

Geelilakkaus sormiin 45min 45€

Hoito sisältää kynsien viilauksen ja muotoilun, kynsinauhojen siistimisen sekä loppuvoiteen.

Geelilakkaushuolto sormiin 60min 55€

Hoito sisältää vanhan geelilakan poiston, kynsien viilauksen ja muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, uuden geelilakkauksen sekä loppuvoiteen.

Ranskalainen manikyyri + 10€/hoito

Jalkahoito 75€

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien ja kovettumien käsittelyn, kynsien lakkauksen, jalkahieronnan ja loppuvoiteen.

Geelilakkaus varpaisiin 45min 55€

Hoito sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen.

Geelilakkaushuolto varpaisiin 60min 65€

Hoito sisältää vanhan geelilakkauksen poiston, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen sekä uuden geelilakkauksen.

Geelilakkauksen poisto 30min 35€

Meikkaukset alk. 80€

Varaa oma aikasi netissä tai soittamalla numeroon 044 5800 848

”Aito ammattilainen lämpimällä sydämellä! Meikit- hoidot- luennot! Kaikki yhdessä tai erikseen. Viiden tähden lähettiläs! Suosittelen 

Asiakas

Uusimmat artikkelit

IMG_3912

Sothys joulukalenteri, päivä 14

On jälleen lauantai, tuo päivistä parhain ja ihanin. Saanko esitellä uutuuden? Kiitos. Uuden uutukainen tehoseerumi, joka kosteuttaa ihoa mutta ennenkaikkea suojaa ihoa ilmansaasteita vastaan. Todellinen tämän päivän tehotuote siis. Käyttötapoja on kaksi. Aamulla tuote levitetään kosteusvoiteen päälle eli viimeisenä ihonhoidon vaiheena. Silloin suoja saasteita vastaan on paras. Illalla käytettäessä tuote levitetään hoitovoiteen alle eli ensimmäisenä,… Lue lisää

IMG_3912

Sothys joulukalenteri, päivä 13

Hyvää Lucianpäivää! Nyt hoidetaan käsiä, että on sitten pehmoiset tassut käärimään lahjat pakettiin. Kädet jäävät usein unholaan hoidon suhteen mutta tämä voide suojaa, kosteuttaa ja pehmittää kädet taas kuntoon. Créme mains velours 50ml n.25€ Sothys-kosmetologit löydät osoitteesta www.sothys.fi Kalenteri on saatu. Tiesitkö tätä: Lucian päivä Suomessa Suomessa Lucia-neito valitaan Folkhälsanin ja sanomalehti Hufvudstadsbladetin yhteistyöllä. Ne valitsevat ehdokkaat, joista valtakunnallinen Lucia-neito valitaan… Lue lisää

IMG_3912

Sothys joulukalenteri, päivä 12

Se olisi kuulkaa puoliväli tässä jokavuotisessa jännitysnäytelmässä nimeltään joulun odotus. Saadaanko maailma valmiiksi ennen joulua tänäkään vuonna? Se nähdään parin viikon kuluttua. Eilen hellittiin kuivaa ihoa upealla lipidieliksiirillä ja tänään jatketaan samalla linjalla. Kuivalle iholle tarkoitettu Nutritive-voide on vakiinnuttanut paikkansa monen kuiva(hko)nassuisen talvivoiteeksi sen ihoa suojaavan ja pehmentävän vaikutuksen vuoksi. Ja jos valitsisin voiteen puhtaasti… Lue lisää

Haluatko saada Villeltä ajantasaisia kauneusvinkkejä
ja ammattilaisnäkökulmaa ihonhoitoon?