ville_promo
Palvelut & Hoitola

Asiakkaat

Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista suuryrityksiin, palvelut kasvohoidoista ja meikkauksista hoitoloiden konseptisuunnitteluun ja luentoihin sekä kuluttajille että yrityksille. Lisäksi teen kosmetiikkakonsultointia ja markkinointiyhteistyötä eri maahantuojien kanssa, sisällöntuotantoa esimerkiksi lehtiin, kotisivuille ja verkkokauppoihin sekä täydennyskoulutuksia kosmetologeille ja kampaajille.

Hoitolatuotteet

Hoitolassani Tehtaankatu 19, Kauneushoitola Impressessä minulla on käytössäni amerikkalainen edistyksellinen ihonhoitosarja Exuviance, jonka perustana on patentoitu alfahydroksihappoteknologia (AHA). Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä tehokkaita ihonhoitotuotteita. Ne on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä.

Exuviance-hoidot yhdessä oikeiden kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa, vähentävät pintajuonteita & ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä sekä pitävät ikääntymisen merkit poissa pidempään.

Meikkeinä käytössäni ovat saksalaiset huippulaadukkaat meikkisarjat Artdeco ja Beni Durrer.

Hoitolahinnasto

Hinnat sisältävät alv24%. Peruuttamattomasta ja käyttämättä jätetystä ajasta veloitetaan varatun hoidon hinta.

Soma Uplifting-kasvohoito 90min 115€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, Soma Uplifting-hieronnan, klassisen kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan, jolloin hoito voi olla kiinteyttävä hoito, rauhoittava hoito, kosteuttava hoito tai hyperpigmentaatiota tasoittava hoito.

Soma Uplifting-hieronnassa käsitellään napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja painalluksilla kasvot, kaula ja dekoltee sekä hiuspohja. Hieronta lisää lihaskudoksen kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Tuloksena napakka ja heleä iho.

Kasvohoito 60min 98€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineiden imeytyksen, klassisen kasvohieronnan, naamion sekä loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan, jolloin hoito voi olla kiinteyttävä hoito, rauhoittava hoito, kosteuttava hoito tai hyperpigmentaatiota tasoittava hoito.

Kasvohoito 30min 45€

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan, jolloin hoito voi olla kiinteyttävä hoito, rauhoittava hoito, kosteuttava hoito tai hyperpigmentaatiota tasoittava hoito.

Ripsien kestotaivutus 89€

Kauniin kaartuvat, katseesi avaavat ripset. Omat luonnolliset ripset näyttävät pidemmiltä ja näyttävämmiltä ilman keinotekoisia irto-osia. Taivutuksen kesto 6-8 viikkoa omien ripsien luonnollisesta uusiutumistahdista riippuen.

Geelilakkaus sormiin 45min 50€

Hoito sisältää kynsien viilauksen ja muotoilun tarvittaessa sekä lakkauksen yhdellä värillä. Kynsinauhojen siistiminen geelilakkauksen yhteydessä 15€.

Geelilakkaushuolto sormiin 60min 60€

Hoito sisältää vanhan geelilakan poiston, kynsien viilauksen ja muotoilun tarvittaessa sekä uuden geelilakkauksen yhdellä värillä. Kynsinauhojen siistiminen geelilakkauksen yhteydessä 15€.

Ranskalainen manikyyri + 10€/hoito

Geelilakkauksen poisto 40€

Hoito sisältää vanhan lakan poiston, kynsien viilauksen ja kynsinauhaöljyn.

Jalkahoito 69€

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, mahdollisten kovettumien ja känsien hoidon, kynsien leikkauksen ja ohentamisen tarvittaessa sekä hieronnan. Jalkahoito lakkauksella 75€ (lakkapullo mukaan hoidon jälkeen). Geelilakkaus varpaisiin jalkahoidon yhteydessä 45€.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu 55€

Sisäänkasvanut varpaankynsi voidaan oikaista jousi- tai liuskatekniikalla. Jalkahoidon yhteydessä 30€.

Geelilakkaus varpaisiin 60€

Hoito sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen sekä lakkauksen yhdellä värillä.

Geelilakkaushuolto varpaisiin 60min 70€

Hoito sisältää vanhan geelilakkauksen poiston, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen sekä uuden geelilakkauksen yhdellä värillä.

Meikkaukset 1h alk. 90€

Ehostus arkeen tai juhlaan. Sisältää tarvittaessa irtoripsitupsut.

Meikkiopastus 1,5h 120€

Meikkiopastuksessa käydään läpi oman ehostuksen haasteita ja opetellaan kädestä pitäen miten haasteet ratkaistaan.

Meikkipussiratsia 2h 150€

Meikkipussiratsiassa käydään läpi oman meikkipussisi sisältö ja sen soveltuvuus tarpeisiisi. Samalla katsotaan onnistuuko haluttu meikki jo olemassaolevilla tuotteilla, vai kaipaako meikkipussisi täydennystä. Onko sinulla jokin tuote, jota et osaa käyttää? Ota se mukaasi niin opetellaan sen oikeanlainen käyttö. Uusien tuotteiden käyttö opetellaan kädestä pitäen. jotta ne tulevat varmasti heti käyttöön.

Varaa oma aikasi netissä tai numerosta 050 329 28 20 (mieluiten viestillä).

”Aito ammattilainen lämpimällä sydämellä! Meikit- hoidot- luennot! Kaikki yhdessä tai erikseen. Viiden tähden lähettiläs! Suosittelen 

Asiakas

Uusimmat artikkelit

IMG_4438

CBB Filter Fluid

Nyt kuulkaas tytöt ja pojat ja muut! Nyt on löytynyt kertakaikkisen upea ja mieletön meikki”voide”. Tiedän, tiedän. On niitä muitakin hyviä tietenkin olemassa, mutta just nyt olen ihan todella innostunut tästä kyseisestä tuotteesta. Se on vähän niinku BB-, CC- tai mikä tahansa muu kirjainvoide, paitsi että se on peittävämpi mutta silti todella kevyt. Sitten se… Lue lisää

man-407084_1920

Miten hoidan tummia silmänalusia?

Sisältää *mainoslinkkejä Kirjoitin aikaisemmin silmäpussien hoidosta ja se onkin ollut kuukausi toisensa jälkeen luetuimpia kirjoituksiani. Lupasin kirjoittaa oman kirjoituksen tummien silmänalusten hoidosta, joten tässä lupaukseni lunastus. Jos silmäpussien hoito nyt suht koht helppoa saattaa ollakin, on tummat silmärenkaat hieman haastavampi juttu. Ei mahdotonta mutta haastavaa. Syitä tummuuteen on paljon, yksi suurimmista huonosti nukuttu yö. Jos… Lue lisää

IMG_4078

Huxley, korealaista kauneutta yksinkertaisesti

Kirjoitus sisältää *mainoslinkkejä Olen mitä ilmeisemmin hieman hitaasti lämpiävää sorttia monessakin suhteessa, en kaikkein vähiten kosmetiikan suhteen. Noteeraan kyllä jos ja kun jotain mielenkiintoista markkinoille ilmaantuu, mutta olen enemmän hidas omaksuja kuin trendien ja uutuuksien perässä etunenässä juoksija. Ja jälleen kerran taisi käydä samalla tavalla. Olin tietenkin kuullut korealaisesta Huxleysta, mutta en reagoinut siihen mitenkään… Lue lisää