ville_promoville_promo
Palvelut & Hoitola

Palveluni muokkaan aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti asiakkaan toiveita kuunnellen ja omaan ammattitaitooni luottaen. Pitkä ja monipuolinen kokemus alalta sekä jatkuva lisäkouluttautuminen auttavat minua tarjoamaan asiakkailleni tarvittavat keinot haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Ammattitaitoon kuuluu myös uskallus sanoa suoraan, jos odotukset ovat epärealistiset tai minulta loppuvat työkalut. Silloin ohjaan sinut eteenpäin toiselle ammattilaiselle.

Mikäli kaipaat itsellesi tuloksellista ihonhoitoa tai rentoutumista, olen täällä sinua varten.

Hoitolassani Neitsytpolku 2b A:ssa, Kauneushoitola Eira Estetican tiloissa minulla on käytössäni barcelonalainen ihonhoitosarja, pHformula sekä ranskalainen Guinot.

Hoitolahoidot yhdessä oikeiden kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa, vähentävät pintajuonteita & ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä sekä pitävät ikääntymisen merkit poissa pidempään.

pHformula

pHformula on edistyksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu farmakosmeettiseen lähestymistapaan ihon uudistamisessa. Sarja on kehitetty yhdistämällä lääketieteellistä osaamista ja kosmeettisia innovaatioita, ja se on suunniteltu erityisesti iho-ongelmien, kuten ikääntymisen, hyperpigmentaation, aknen ja ruusufinnin eli rosacean, hoitamiseen. Sarjan päätavoite on tukea ihon omia toimintoja ja saada iho toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja sen sydän ovat tehokkaat, mutta hellävaraiset happopinnoitukset, joita kustomoimalla saamme hoidosta parhaalla mahdollisella tavalla ihon tarpeita vastaavan. Hoidot on hinnoiteltu käytettävän ajan mukaan, ja löydät ne hinnastosta nimillä ART 30/60/90.

pHformula käyttää laajasti tutkitusti tehokkaita ainesosia, kuten happoja (AHA, BHA), vitamiineja ja peptidejä, jotka auttavat uudistamaan ja parantamaan ihoa. Tuotteissa käytetään myös antioksidantteja ja tulehdusta vähentäviä ainesosia, jotka tukevat ihon terveyttä.

pHformulan filosofia perustuu ajatukseen, että ihon terveydestä tulee huolehtia systemaattisesti ja yksilöllisesti. Sarjan tavoitteena on tarjota pitkäkestoisia tuloksia, jotka eivät perustu pelkästään iho-ongelmien peittämiseen, vaan niiden syvälliseen hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn. pHformula uskoo, että oikeanlaisella ihonhoidolla voidaan saavuttaa merkittävä parannus ihon kuntoon ja ulkonäköön.

pHformula on erityisen suosittu valinta niille, jotka etsivät tieteellisesti perusteltuja ja tehokkaita ratkaisuja monimutkaisten iho-ongelmien hoitoon.

Guinot

Guinot on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka on tunnettu innovatiivisista ja tehokkaista hoidoistaan ja tuotteistaan. Vuonna 1972 perustettu Guinot on erikoistunut erikoisesti anti-age-ihonhoitotuotteisiin, jotka on suunniteltu taistelemaan ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Guinot panostaa tieteelliseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeimpien standardien mukaisesti, ja niissä käytetään innovatiivisia ainesosia, jotka on kehitetty tarkkojen tutkimusten perusteella.

Guinot’n filosofia perustuu siihen, että jokainen iho on ainutlaatuinen ja tarvitsee yksilöllistä hoitoa. Siksi hoidot ja tuotteet suunnitellaan vastaamaan tarkasti eri ihotyyppien ja -ongelmien tarpeisiin. Guinot uskoo, että kaunis iho on seurausta tasapainoisesta ihonhoidosta, jossa otetaan huomioon ihon kaikki kerrokset ja toiminnot.

Guinot on suosittu valinta niille, jotka etsivät tehokkaita ja luksustason ihonhoitotuotteita ja -hoitoja, jotka perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin ja innovaatioihin.

Hoitolahinnasto

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Alle 24 tuntia ennen varatun ajan alkua peruutetusta tai käyttämättä jätetystä ajasta veloitetaan varatun hoidon hinta.

Ajanvaraus numerosta 0503292820 tai https://www.phorest.com/salon/eiraestetica

Tarpeen mukainen kasvohoito 110 €

Jos et tiedä, mitä ihosi juuri nyt tarvitsee, tämä hoito on sinulle täydellinen valinta. Hoito suunnitellaan ihon sen hetkisten tarpeiden mukaisesti. Hoidon kesto noin 60min.

Konsultaatio 30min 59 €

Hoito sisältää ihon herkkyystestin ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon suunnitelman (hoitola- & kotihoito)

pHformula ART30-pinnoitushoito 89 €

Hoito sisältää ihon pinnoituksen ikääntymisen merkkeihin, pigmenttiläiskiin, akneen tai krooniseen punoitukseen (esim. ruusufinni). Hoidon kesto noin 20-30min. Huom! Hoito ei sisällä hierontaa tai naamiota.

pHformula ART60-pinnoitushoito 110 €

Hoito sisältää ihon pinnoitushoidon sekä 2 ihon tarpeiden mukaan valittavaa lisäosaa (naamio, klassinen hieronta, Touch Therapy-hieronta, T.D.S. Lifting formula – kiinteyttävä seerumi, Vita C – kirkastava C-vitamiinihoito tai kaulan pinnoitus). Hoidon kesto noin 45-60min.

pHformula ART90-pinnoitushoito 150 €

Hoito sisältää ihon pinnoitushoidon sekä 3 ihon tarpeiden mukaan valittavaa lisäosaa (naamio, klassinen hieronta, Touch Therapy-hieronta, T.D.S. Lifting formula – kiinteyttävä seerumi, Vita C – kirkastava C-vitamiinihoito tai kaulan pinnoitus). Hoidon kesto noin 75-90min.

Hydra Glow 110 €

Ihoa tehokkaasti kosteuttava hoito, joka jättää ihon kauniin hehkuvaksi ja täydellisen kostutetuksi. Hoidon kesto noin 45-60min.

pHformula nanoneulaus 160 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, nanoneulauksen, naamion ja loppuvoiteet. Nanoneulaus tehostaa hoidossa käytettävien aineiden imeytymistä jopa 97 %. Hoidossa käytetään neulaukseen suunniteltuja tehotiivisteitä. Hoidon kesto noin 45-60min.

pHformula mikroneulaus 189 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen mikroneulauksen, naamion ja
tarvittavat loppuvoiteet.
Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta hoitotuotteiden vaikuttavat aineet saadaan imeytymään paremmin. Neulat myös aktivoivat ihon omaa toimintaa ja uudistumista sekä stimuloivat kollageenin tuotantoa. Mikroneulaus on loistava hoito paitsi ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle, myös samealle iholle, pigmenttiläiskistä kärsiville, valon ja auringon vaurioittamalle iholle sekä aknearville.
Milloin mikroneulausta ei suositella?
Jos sinulla on taipumus keloideihin (ihon arpeutumiseen), olet raskaana, sairastat syöpää tai verenvuototautia, diabetesta tai epilepsiaa, kärsit ihotulehduksista, ihon bakteeri- ja virustaudeista, jostain autoimmuunisairaudesta, ihon uusiutumiskyky on häiriintynyt tai olet 6kk sisällä syönyt retinoidikuurin.

Huomioithan, että mikroneulauskäsittelyn jälkeen tulee välttää saunomista, uimista,
hikiliikuntaa, kuumaa kylpyä, alkoholia ja kasvojen koskettelua viikon ajan. Auringonottoa ja solariumia tulee välttää 1kk ajan käsittelystä. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta, ota yhteyttä.

LED-hoito 65 €

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, LED-valon 20-30min ja loppuvoiteet.

LED-kasvohoito 99 €

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, LED-valon ja loppuvoiteet. Hoidon kesto 45-60min.

Soma Uplifting-kasvohoito 115 €

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, Soma Uplifting-hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Soma Uplifting-hieronnassa käsitellään napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja painalluksilla kasvot, kaula ja dekoltee sekä hiuspohja. Hieronta lisää lihaskudoksen kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Tuloksena napakka ja heleä iho.

Meikkipussiratsia 170 €

Meikkipussiratsiassa käydään läpi oman meikkipussisi sisältö ja sen soveltuvuus tarpeisiisi. Samalla katsotaan, onnistuuko haluttu meikki jo olemassa olevilla tuotteilla, vai kaipaako meikkipussisi täydennystä. Onko sinulla jokin tuote, jota et osaa käyttää? Ota se mukaasi niin opetellaan sen oikeanlainen käyttö. Uusien tuotteiden käyttö opetellaan kädestä pitäen, jotta ne tulevat varmasti heti käyttöön.

Meikkaus 100 €

Meikki arkeen tai juhlaan, kulloisenkin tarpeen ja oman tai halutun tyylin mukaan. Irtoripset tai ripsitupsut 10 €.

Meikkiopastus 140 €

Meikkiopastuksessa käydään läpi oman ehostuksen haasteita ja opetellaan kädestä pitäen, miten haasteet ratkaistaan.

Ajanvaraus numerosta 0503292820 tai https://www.phorest.com/salon/eiraestetica

“Aito ammattilainen lämpimällä sydämellä! Meikit- hoidot- luennot! Kaikki yhdessä tai erikseen. Viiden tähden lähettiläs! Suosittelen 

Asiakas

Uusimmat artikkelit

IMG_1345

Kosmetiikka – kaikki mitä haluat tietää

Tänään sain sen vihdoin käsiini. Uunituoreen esikoisteokseni Kosmetiikka – kaikki mitä haluat tietää. Olen kirjoittanut kirjan oppaaksi niille, joita ihonhoito ja kosmetiikka kiinnostaa mutta jotka eivät ole ihan täysin varmoja siitä mitä ostaa ja mitä käyttää, koska ja miksi. Kirja on siis perusteos, jossa lähdetään liikkeelle ihan siitä mikä iho on. Eli siis perusteista. Sanoinko… Lue lisää

IMG_0527

pH formula Touch therapy-kasvohoidon testaus

Kävin testaamassa pH formulan Touch therapy-hoitoa ja sain myös ihon pinnoituksen samalla reissulla. Tämä sama juttu hieman tiiviimmässä paketissa on ilmestynyt keväällä PINNIssä. Mikään ei tyynnytä myrskyn lailla vellovaa mieltä paremmin kuin toisen ihmisen kosketus. Ei siis ole sattumaa, että erilaiset hieronnat ovat edelleen haluttuja hoitolapalveluita happokäsittelyiden ja laitehoitojen rinnalla. pH formula nostaa omat ihon… Lue lisää

IMG_4438

CBB Filterfluid

Nyt kuulkaas tytöt ja pojat ja muut! Nyt on löytynyt kertakaikkisen upea ja mieletön meikki”voide”. Tiedän, tiedän. On niitä muitakin hyviä tietenkin olemassa, mutta just nyt olen ihan todella innostunut tästä kyseisestä tuotteesta. Se on vähän niinku BB-, CC- tai mikä tahansa muu kirjainvoide, paitsi että se on peittävämpi mutta silti todella kevyt. Sitten se… Lue lisää

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.